seo

advies

leaves

Bedrijfsenergiecoach

Wilt u als MKB ondernemer de CO2 uitstoot van uw organisatie verlagen zonder hier veel tijd en moeite in te steken? Schakel dan de onafhankelijke bedrijfsenergiecoach van dasduurzaam in.

De bedrijfsenergiecoach helpt u stapsgewijs bij het inzichtelijk maken van de CO2 uitstoot van uw organisatie en bij het identificeren van doeltreffende maatregelen om uw uitstoot te verlagen. Met behulp van helder stappenplan krijgt u niet alleen een gedegen advies dat aansluit bij uw wensen maar wordt u bovendien ontzorgd bij de vervolgstappen (bijvoorbeeld subsidieaanvragen en offerteaanvragen) zodat u daadwerkelijk CO2 gaat besparen.

Als u voldoet aan de hiervoor geldende voorwaarden kunt u tot en met 30 september 2022 tot 80% van de kosten van de bedrijfsenergiecoach terugkrijgen door gebruik te maken van de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM). Ook hierbij kan de bedrijfsenergiecoach u ontzorgen.

projectmanagement

Bij duurzaamheidsprojecten met een focus op CO2 reductie is dasduurzaam een waardevolle partner voor analyse, strategieontwikkeling, verbinding en het creëren van momentum.

meer weten

Wilt u meer weten?
Bel dan 06-33092848 of mail naar info@dasduurzaam.nl